,

La música pot ajudar-nos a alleujar l’estrès que genera un embús

El trànsit és un dels problemes moderns que afecten totes les ciutats, és comú que en l’hores pic es formin grans embussos que converteixen per un espai de temps, de vegades fins a algunes hores, a les avingudes i autopistes en veritables parqueaderos, on ens vam quedar tancats sense cap possibilitat de zafarnos d’aquest problema.
A hores d’ara sol passar que ens desesperem i ens omplim d’estrès i si anem amb algú més al cotxe i probable que s’armin discussions per qualsevol ximpleria que’pueden acabar sent un problema greu. La veritat és que no estem preparats per perdre temps tan valuós en un embús, però és una cosa que segurament ens ha passat a tots, almenys alguna vegada.

Quan es’presentan aquests casos, el millor per evitar estressar és escoltar bona música que ens ajudi a relaxar-nos i ens faci oblidar l’embolic en què estem ficats per culpa del trànsit, si estem sols el més recomanable és escoltar melodies alegres i dolços que evoquin records grats o que ens encanti cantar, així l’embús se’ns farà més senzill de tolerar.

Si anem amb altres persones al cotxe, especialment si es tracta de nens, el més recomanable és posar cançons que a ells els agradin, i si se saben la lletra millor, així es posaran a cantar i ens oblidarem per una estona del trànsit. Les cançons amb lletres còmiques que ajudin a fer riure, també són una bona opció, recorda sempre que el riure en un remei infal·lible.