,

Com utilitzar l’avís de radars a Google Maps?

L’aplicació de mapes de Google està entre les més utilitzades a nivell mundial per la seva precisió en les adreces que necessitem, però també compta amb el servei de poder detectar els radars de velocitat que ens trobarem al camí.

Funcionament de l’advertiment de radars de Google Maps

Des de l’any 2019 es troba disponible aquest servei de detecció de radars tant fixes, com mòbils que s’encarreguen de regular la velocitat que fan servir els conductors en carreteres i autopistes.

L’aplicació segueix sent de les més senzilles d’utilitzar, tan sols requereix afegir el destí de la nostra preferència i al començar el recorregut, automàticament ens indicarà amb temps la ubicació d’un radar per poder regular la nostra velocitat.

Fins i tot pot alertar col·locant el velocímetre en vermell, si el teu GPS detecta que has superat el límit de velocitat que permet aquest trajecte, color taronja si no la passes i negre si vas per sota de la marca permesa.

Si no us apareixen els radars pot ser que l’aplicació estigui desactualitzada, en el cas dels radars mòbils, pots reportar la ubicació en cas que no surtin registrats i per tant pots afegir-los o confirmar si continuen al seu lloc.

L’aplicació t’indica sobre quan va ser notificat un radar i la data d’actualització, de la mateixa manera prevenim sobre el correcte ús d’aquests navegadors, com saber en quin moment prestar atenció sense descuidar la conducció, per la qual cosa es recomana que sigui utilitzat per un copilot.