Consells per viatjar en cotxe amb mascotes

A l’hora de viatjar amb mascotes cal prendre algunes precaucions per evitar inconvenients i fins i tot accidents de trànsit, causats per distraccions al conductor o bloqueig dels sistemes mecànics com els pedals. Per això, aquí et presentem una sèrie de consells per viatjar en cotxe amb mascotes de manera segura.

Com portar les mascotes de manera segura al cotxe?

Tenint en compte que un animal perduda en l’interior d’un vehicle pot generar distraccions al conductor, es considera una sèrie d’accions a emprendre per evitar els riscos de portar mascotes al cotxe. Per això, es recomana el següent:

  • Portar les mascotes de poc volum i pes en cistella de transport col·locat a terra a la part posterior del seient davanter
  • Utilitzar arnesos per a gossos en cas de no tenir un transportí
  • No es recomana l’opció de només enganxi causa que resulta fràgil al subjectar gossos de pes superior als 20 Kg.
  • No s’ha d’utilitzar la corretja. Pot causar ferides greus a la mascota.
  • Els gossos amb més de 20 kg. de pes han de ser portats a un transportí situat al costat de les places del darrere al maleter.

A més, és útil instal·lar una reixa protectora que divideixi l’espai entre els ocupants. En cap circumstància l’animal ha d’anar solt, sempre han d’anar fixats a l’habitacle corresponent per a tal fi. Has de tenir cura de la seguretat i integritat de la teva mascota. Altrament, en cas d’accident els riscos poden ser fatals.