,

Recomanacions bàsiques per mantenir el seu vehicle en bon estat

És un alleujament pensar que hi ha empreses professionals de servei d’assistència en carretera i de grues que auxilien als conductors durant les 24 hores al dia i els 365 dies a l’any.

Igual que és de gran ajuda escoltar i posar en pràctica els consells i recomanacions dels seus experts, que ofereixen les millors suggeriments, sent la primera d’elles que es condueixi amb seny.

Un dels millors consells dels especialistes i usuaris coneixedors és que es realitzi el manteniment del vehicle amb la regularitat deguda i a més, que s’aconsegueixi a un mecànic de confiança, que li proporcioni l’ajuda tècnica, l’assistència o el trasllat del vehicle quan ho requereixi.

Cal tenir en compte les dades que aporten els manuals dels vehicles sobre el seu manteniment i altres aspectes per assegurar el seu bon funcionament, és una clau que els experts suggereixen i que molt pocs conductors posen en pràctica.

De la mateixa manera, els consells més senzills que solen passar desapercebuts però tenen una gran importància com la revisió de la pressió i de l’equilibrat de les llantes per optimitzar l’ús del combustible, aconseguir la major seguretat i protecció del vehicle.

Un detall súper bàsic que no ha de deixar de realitzar és la supervisió permanent de l’oli del vehicle per verificar el seu nivell i recordar-se de la data del seu canvi. Igual, de realitzar la neteja constant del parabrisa per assegurar la visibilitat i tenir la capacitat de prendre les decisions encertades quan s’està conduint.