,

Consells per mantenir correctament les llunes del nostre vehicle

La neteja de dels vidres del cotxe és una cosa fonamental quan viatgem per carretera, ja que elles han de permetre una correcta visibilitat del camí i tot l’entorn del cotxe, de manera que si estan brutes o tacades de greix poden impedir la visibilitat i provocar qualsevol accident, especialment en hores nocturnes per l’acció dels cotxes que transiten a la via contrària.

Per això és important mantenir-los el més netes possibles durant el viatge, abans de sortir és recomanable rentar-les bé amb una esponja, sabó i aigua calenta per treure la brutícia i el greix acumulat en elles, després s’han de humitejar amb suficient líquid netejavidres i assecar-les amb un drap net o tovallola de paper que no pot filagarses.

Per la part interior del cotxe les llunes es poden netejar emprant una mica de cotó amarat en limpiavidrios i després assecar amb un drap net o tovallola de paper, així es garanteix que quedin ben netes per iniciar el viatge.

Durant el viatge cada vegada que paris a repostar, menjar o hidratar-te, verifica que les llunes, especialment la del davant estigui ben neta, de no estar-la el més recomanable és dedicar uns minuts per fer-ho, a les estacions de servei es brinda pel general aquest servei o es disposa d’aigua corrent per fer-ho.

És important també mantenir en òptimes condicions les escombretes o raspalls eixugaparabrises, per a això s’han de netejar regularment i canviar-les quan presentin senyals de desgast o tinguin molt de temps i ús.