,

Consells per a una correcta neteja dels vidres del cotxe

Quan parlem de la seguretat a l’conduir. La neteja dels vidres de l’cotxe sol ser un tema poc esmentat, però igual d’important que revisar els components elèctrics de el cotxe i la pressió de l’aire de les llantes. Per això, t’ensenyarem la manera correcta de netejar els vidres del teu cotxe, perquè el teu camp de visió sigui sempre perfecte i no tinguis cap problema al conduir.

Començar amb molta aigua

Aquesta és la manera correcta de començar la neteja dels vidres. Ja que quan apliquem aigua a pressió i amb bona quantitat, vam aconseguir treure tota la pols que s’allotja en els vidres. Ja amb això tindrem un espai lliure de pols per aplicar el líquid que ens ajudarà a netejar.

Aplicar el producte netejador

Hi ha molts líquids que solen funcionar de manera excel·lent. En aquest cas t’aconsellem un netejador escumós o netejavidres. Amb aquest producte i l’ajuda d’una esponja, podem fregar amb delicadesa els vidres i extreure tota la brutícia que s’ha quedat adherida. Hem de retirar-lo amb molta aigua.

Assecar el vidre

Si ho deixes assecar a l’aire lliure, quedaran taques d’aigua a la plataforma. Per això, hem d’utilitzar paper de cuina absorbent o paper diari. Aquests dos papers, poden ajudar-nos a assecar a la perfecció sense deixar rastres de cap marca a la plataforma. Ens deixarà el camp de visió 100% clar i net.

Netejar els vidres del teu cotxe un cop per setmana o cada vegada que vulguis sortir de viatge, ha de ser una pràctica contínua, ja que depenem dels vidres per poder visualitzar bé el camí i els cotxes que circulen al nostre voltant.