Com tenir cura l’interior del nostre cotxe?

La cura de l’interior del teu cotxe sempre ha de ser important, si bé és cert que la part interna de l’cotxe no es deteriora tant com les parts mecàniques i l’exterior. Igual solen deteriorar lentament fins arribar a al punt de no tenir marxa enrere. Per això, la seva cura és molt important a l’hora de mantenir tot el nostre cotxe en bon estat.

Et explicarem la manera correcta de mantenir net i cuidat l’inter del teu cotxe per tu mateix per a què de manera adequada el manteniment des del teu garatge.

Com tenir cura de la tapisseria

La tapisseria que és un punt important. Hem de començar pel aspirat de tots els seients i pisos de el carro. Després que retirem bé tots els residus de brutícia, passarem a utilitzar un raspall de truges suaus amb un netejador multiús diluït de manera circular sense arribar a amarar el seient i el pis. Amb això podrem eliminar la brutícia.

Si es tracta d’una tapisseria de cuir, hem de canviar el netejador per un d’especial per al cuir i condicionador per cuir. Tot el procés és el mateix, però amb més suavitat. Per aplicar el condicionador hem d’esperar que estigui completament sec i de la mateixa manera aplicar evitant l’excés i esperar que sigui absorbit.

Quadre de comandament i Pantalles

Hem d’aspirar tota la brutícia que es troba en aquests llocs, després d’això, amb un netejador multiusos podem acabar de netejar la zona amb molt de compte. També podem aplicar un condicionador per a plàstics per protegir bé la zona. Per tot això, és recomanable utilitzar una baieta de microfibra.

Lubricar les frontisses

Cada frontissa que puguem trobar-nos a l’interior de el tall i en les portes, ha de ser lubricada amb un oli de tipus 3 en 1. Per això simplement necessitem l’esprai per realitzar aquesta tasca.

Protegeix l’interior del teu cotxe amb un para-sol!

És recomanable que utilitzis un para-sol metal·litzat per quan tinguis el teu cotxe aparcat. Això com a punt extra perquè la teva tapisseria es mantingui intacta i els plàstics de l’interior del teu cotxe no es deteriorin.