,

Avantatges dels automòbils de canvi manual enfront dels automàtics

Els cotxes sincrònics o de transmissió manual són molt populars, això es deu al fet que compten amb múltiples avantatges que criden més l’atenció per als conductors, per aquest motiu moltes persones prefereixen adquirir un coche o vehicle de transmissió manual, a continuació et mostrarem alguns dels aspectes més favorables d’aquest tipus de vehicle.

Entre els principals avantatges que presenten els cotxes sincrònics és que solen tenir un preu considerablement menor als de transmissió automàtica, al mateix temps podrem trobar un major nombre d’alternatives a l’hora d’escollir, pel fet que hi ha una major quantitat de models de cotxes de transmissió manual.

Una de les principals avantatges dels cotxes de transmissió manual és que representen una despesa significativament menor de frens, això es deu gràcies a l’embragatge mecànic, pel fet que aquest ens permet reduir la velocitat al moment de canviar les marxes, especialment en les baixades.

Els automòbils de transmissió manual també ens brinden un major control al moment de ser conduits, això es deu principalment als canvis manuals, ja que podrem canviar de velocitat quan nosaltres desitgem i al mateix temps gaudir d’una gran precisió, aquest aspecte és fàcil de notar quan necessitem frenar ràpidament.

També és important destacar que els costos de manteniment i reparacions dels cotxes sincrònics són força menors als de transmissió automàtica, però això no és tot pel fet que els cotxes sincrònics també presenten un major rendiment ja que poden arribar a velocitats més altes en menor temps .