,

Alguns secrets per ser el millor conductor

Aprendre a controlar de forma segura el teu vehicle, és qüestió de pràctica, coneixement i actitud. Comença amb una actitud positiva, d’aquesta manera podràs contribuir a la seguretat viària, recorda cuidar la teva automòbil i portar-lo a les revisions periòdicament amb el teu mecànic.

Treu totes les distraccions que tinguis al moment de conduir, has d’evitar menjar o beure mentre condueixes tenint en compte la possible incorporació de vehicles a la carretera com camions, tractors, bicicletes, mantenir una distància prudent amb el vehicle de davant evita accidents per abast i facilita els avançaments de vehicles que es troben a la part posterior, a més que serà molt més fàcil canviar de marxa.
Frenar adequadament és una de les coses més importants al moment de conduir, davant d’un accident aconsellem parar molt fort i dirigir l’automòbil en una direcció segura. Mantingues una velocitat constant, així els altres automòbils podran preveure i mantenir-se en una distància segura.

Reduir la velocitat al moment de donar un revolt es recomana aixecar el peu de l’accelerador i deixar que el vehicle rodi, un bon manteniment dels pneumàtics també és indispensable ja que prevé derrapatges i assegura l’estabilitat del nostre vehicle.

Si algun conductor comet una imprudència no comencis una discussió per això, ja que pot representar també una distracció. Respecta sempre les lleis de vialitat, seu en una postura adequada i mantingues sempre les mans al volant, accelera gradualment en els semàfors, sobretot gaudeix molt de cada sortida en el teu cotxe.